Bröllopsfotografier

Jag kan bli så fascinerad av fotografer som är så sjukt duktiga att man bara gapar. Någon dag ska jag också vara så duktig, så det så! ^^
Kika in på dessa så förstår ni vad jag menar:

Bröllopsfotrograf:
http://nordicaphotography.com/2012-wedding-photography/

Fotograf och Makeupartist:
http://stargirlphoto.blogg.se/


Produktiv dag trots förra inlägget

Förra inlägget visade hur de flesta av mina dagar börjar. Dock har denna vecka börjat med två väldigt bra och produktiva dagar.
    Igår så var jag på Spelcentret i Wallenbergslaboratoriet och gjorde någon uppgift på en dator och svarade på frågor, fick 174 kronor baserat på min prestation i "datorspelet" ^^ Sen åkte jag hem och läste om Masterprogram hela dagen och tog det lugnt. Sedan åkte jag tillbaka till skolan på eftermiddagen för att gå på ett möte med Miljönätverket. Visste inte innan vad det handlade om, men det kändes väldigt givande och jag undrar varför jag inte har engagerat mig tidigare? Gick därifrån full med ny energi. På kvällen så pratade jag med Jenny och vi har startat en blogg tillsammans, hehe, ännu en? ja faktiskt. Men! det är roligare att göra saker tillsammans, så det är en grej för oss :D
    Idag har jag hunnit bocka av många saker på min To Do List:
     > Läsa om fler Masterprogram
     > Betala Kåravgiften
     > Föra över pengar till matkontot
     > Byta nyckel grejer
     > Promenera
     > Storhandla
     > Fixa med bloggarna
     > Skicka in studieförsäkran till CSN
     > Laga mat, diska och sånt
Väldigt ointressant för er, men det är min dag i alla fall. Har hunnit kolla upp vem Honey Boo Boo är och andra helt onödiga saker på Youtube. Såklart har jag spelat på mina Facebookspel också ;)

Nu börjar klockan bli sent och jag måste börja med min lång nattritual innan jag kan sova. Först upp en snabb dusch!

Most of my mornings


Above is me:

Down is what I need:


Fram och tillbaka

Åkte till Universitetet idag för att gå på en sån där undersökning(?) på Wallenbergslaboratoriet - där man kör något tänkarspel på datorn och svarar på enkätfrågor. Beroende på hur "bra" man gör ifrån sig så får man mellan 100 - 200kr. Jag fick 174 ^^ Det var roligt, och jag kommer troligtvis att göra det igen snart!
Sen åkte jag hem.
Har kollat på Mastersprogram hela dagen - har inte hunnit igenom alla på SU än..
Nu ska jag snart åka tillbaka till SU.
Det är Träff med Miljönätverket som arrangeras av Stockholm Universitets studentkår. Handlar om miljön på SU typ, vet inte exakt, men jag ska dit och kika. Det är "Välkomstvecka" på SU denna vecka så kommer nog åka dit fler gånger :) Alltid roligt när det händer grejer på campus ^^


DOVHJORT


BEAR


Söndag

 
Denna dag börjar slappt med flera asnitt med L Word och häng i soffan. Fortfarande glad över att vi har en soffa!
Jesper spelar SC2 - snart dags för ännu en turneringsmatch, och jag ska nog skriva lite på min och Jennys historia när avsnittet är klart ^^

Efter Jespers match så ska vi till William och Carro för att äta, chilla och se på film. Det ska bli riktigt kul :D
 
I fredags så åkte jag, jesper, hans föräldrar och bror ner till Markaryd där hans lillasyster gå på Folkhögskola - Dans och Show. Dom var jätte duktiga, speciellt Sofie, hon förtjänar att få massa jobb och skulle kunna framträda på Broadway tycker jag!
 
Nu blev det ett avsnitt till, hehe,oops ^^
 

Mars Needs Moms

Nu har jag spenderat min kväll med att se på två bilmer - först Ronald the Barbarian. Handlade om Barbarer som hade väldigt lite kläder på sig och var väldigt stora och muskulösa. Utom en förstås som hette Ronald och var supersmal. Den var väldigt rolig :)
Sen såg jag på Mars Needs Moms, där de snodde bra mammor till Mars för att stoppa deras diciplin i Nanny-maskiner, osv. Jag insåg att om jag skulle gå på cosplay någon gång så skulle jag klä ut mig som den goda Marsianen - Ki. ^^ Någon gång ska jag cosplaya ^^


 
Vet dock inte hur jag ska få mitt huvud att se ut sådär, och får väl ha korsett i några år så att jag får sådär smal midja hehe
 

Favorit i repris


Oh hi there

 

"OH HI THERE!"

"AHHHHHHHHHHH! Oh it's just you..."

 


Me right now


Godkväll

Tisdagskväll.
Snön ute flyger fortfarande, men det gör inte jag. Jag försökte att intala mig själv att jag kunde bita ihop och plugga det sista jag kan dagen innan tentan. Det gick i ungefär 10 minuter.
Okej, tänkte jag - om det bara är 10 min åt gången som jag orkar läsa just nu - så läser jag bara 10 min åt gången! Bättre än inget resonerar jag för mig själv.

Nu är det dags för 10 min med läsande igen!
-
--
---
--
-
.....
I got stuck at youtube.. I suck at my life >.<

Stay home and work day

Det är mycket lättare att plugga när man är fler. Bara att ha någon i närheten som gör samma sak som en själv, även om det inte handlar om samma ämne. Denna dag var väldigt effektiv för mig!Jesper satt och programmerade medan jag satt och läste och gjorde anteckningar.
 
 
Sedan började Jesper spela, medan jag var tvungen att fortsätta plugga.. då gick det inte lika bra längre  :P

 

Pluggdagar

Jesper introducerade mig till en ny form av musik. Brukar vanligtvis inte gilla eller lyssna på sån här musik där de rappar, men det funkar förvånandsvärt bra som pluggmusik!

 

 

själva låten börjar vid 1:23 på sista låten.
Nu åter till boken! Nu ska jag lära mig hur man lagrar geografisk data i geografiska information system. 


Beeing Bio - Geologist


NEW SET OF COLORED PENCILS

How a 7 year-old reacts:

How a geology major reacts:

 

PALEONTOLOGY CLASS

What I thought it’d be like:

image

What it’s actually like:

image

 

On other notes..
Jag har haft jullov sedan den första December och fick reda på idag att jag inte börjar förrän den 18:de Februari. Jag blev jätte glad såklart, men det roligaste är hur avundsjuk Jesper blev hehe, och han berättade exakt hur glad han hade blivit om han hade haft jullov så länge. Men det blir såhär för bio-geologer för vi får inte så långt sommarlov istället. 1 ½ månad i somras.

Innan sommaren kändes det dåligt med kort sommarlov - nu känns det superbra med långt jullov ^^ Vi spenderade början av augusti med att vandra på olika ställen i norr, bl.a. till Tarfaladalen och gå på Storglaciären. Sen blev det 3v marinekologi på västkusten. Inte helt fel. Så även om jag måste plugga till en omtenta nu så känns det rätt bra.

Nån som vill reda någonstans i början på Februari? :D


From my new favorite blog

HOW I FEEL WATCHING 4TH-YEAR GEOGRAPHY MAJORS USE GIS

image

 

 GETTING DROPPED OFF AT YOUR FIELD SITE

As a freshman:

As a senior/grad. student:

 

WINTER BREAK

What I told myself I’d do:

image

What I’m actually doing:

image

 

 WHEN I TELL MY FRIENDS WHAT I'M STUDUYING

image

 

 WHEN PEOPLE CAMPARE HOW I LOOK IN CLASS VS HOW I LOOK IN THE FIELD

image

 

BLOG: http://whatisgeology.tumblr.com/


LoL - this is what I try to do

 
Me right now before my re-exam in Geografical Information System and Cartography


On my mind

High Elf från spelet Tera. Länk finns på alla bilder. Bara att klicka.
 
 

On my mind right now


New Years in TrångsundRSS 2.0