WTF!? - Ja'mie: Private School Girl

 
Haha konstigaste serien på länge. Tydligen en Australiensk komiker som spelar huvudrollen - en sjuttonårig tjej som går sista året i skolan. Han spelar sjukt bra, fatta kul att få göra den rollen haha!
 
Han spelar en dryg, elak och självisk tjej som tror att alla älskar henne - men alla hatar henne.  ... För hon är elak, självisk och dryg..

Mozzarella- och tomatbakad köttfärs med krispig vitkålssallad från Linas matkasse

 
Denna gång lyckades jag laga mat utan att bränna något på spisplattorna. Dock glömde jag stänga av en som stod på ett tag... Jag är nog ganska brandfarlig, hehe. Det tog den sedvanliga timmen ungefär att göra maten. 

En dag i butiken

 
Det blev ingen dag av examensarbete idag. Det blev istället arbete i en sovenirbutik! 
Det är en röd dag idag tydligen, vet ej varför, så det kommer nog vara väldigt lugnt på jobbet. Inte minst på grund av att det faktiskt är lite varmare idag. Men vi får se.
 
Uppdatering - Det är inte så lugnt här trots allt. Jag antar att det är på grund av vädret, visst det är soligt men det är inte picknick-varmt idag som tidigare. Perfekt dag för museum!

Asiatiskt

 
Maten idag blev lite mer avancerad att laga än igår, och det skedde utan missöden!
Kändes dock lite konstigt att det inte var Jenny jag lagade med eftersom hon har varit min medkock förut när Jesper varit borta. Men Anne var också duktig och vi pratade om massa intressanta saker efter :)
 
Imorgon hoppas jag kunna görs klar/nästan klart examensarbetet!

Matlagning för en. Matlagning för två

 
Igår gjorde jag denna maträtt för mig själv i min ensamhet. Självklart lyckades jag sätta på fel platta på spisen och bränna sönder halva plastpåsen fylld med speciell sallad... Det luktade giftig smält plast i hela lägenheten och allt grön i påsen var bränt eller luktade bränt. Det var bara att slänga allt.
Som om det inte är tillräckligt tråkigt att laga själv.
 
Ikväll dock kommer Anne över för att laga mat med mig! Det kommer bli roligare och förhoppningsvis slipper vi farlig plaströk.

Samtal efter samtal

 
Idag var planen att fortsätta med mitt examensarbete. Tror det hade gått halvbra faktiskt. Men tidigt idag (9:30) ringde de från NRM och frågade ifall jag kunde jobba.
Eftersom det är svårt att säga nej till lite extra pengar och svårt att inte skjuta upp arbetet ännu mer så sa jag ja. Nu sitter jag här i bokingen och tar emot samtal från folk och skolor som vill boka biljetter till Cosmonova, eller bara fråga saker. 
För tillfället är det lugnt på ring fronten, vilket resulterar i att man försöker komma på vad som helst att göra. Tur att tillgång till internet finns här!

Tillbakablick Diablo 3 - Demonhunter, Kayla lvl 14 - 60

Kayla började sin resa som Rödluvan.
Sedan fick hon en plåtburk på huvudet.
Och vingar!
Men sen gjordes hjälmen osynlig, för det såg förjävligt ut. Lite stil måste ju Demonhunters ha!
Kaylas tvillingbror!
Ett tag hade Kayla två illrar som busade med varandra!
GirlPower och Demonhunter Power! (+Tyrael)
Let's go shemale Diablo!
Interventory med stats innan Reaper of Souls kom ut. 
En av många fina vapen jag fått av Jolica! ^^
 .
..
...
....
Fortsättning följer.

Tillbakablick Diablo 3 - Wizard, Raven

Lite gamla screenshots:
Varelsen uppe till vänster tappar både huvud och arm efter ett tag.
Jag och Jolica såg väldigt lika ut ett tag ^^
 
 
 
 
 

Examensarbete

Tråkiga saker får mig att prokastinera mycket. Tråkiga och jobbiga saker får mig att göra allt annat förutom det jag ska. Som nu har jag tagit tag i examensarbetet, det SKA bli klart denna vecka. Rättad och slutgiltigt inlämnad. Det har gått bra. Tills jag kom till diskussionen... där går det alltid åt alla håll förutom dit jag ska. 
Det var alltså så tråkigt och jobbigt att jag behöve prokastinera ner ett inlägg här som jag inte gjort på.. ett år?
 
Aja.. kanske dags att fortsätta jobba med det jag faktiskt ska göra.
 

RSS 2.0